Header foto
Header foto
Header foto

Over ons

Auto Tenten
De vele jaren ervaring, altijd goede service en uitgebreide vakkennis hebben Auto Tenten tot een begrip gemaakt in Lichtenvoorde en ver daarbuiten. Onze goed opgeleide monteurs verstaan hun vak en worden voortdurend bijgeschoold. Samen met de uiterst moderne apparatuur in onze ruime werkplaats staat dat garant voor een snelle en juiste diagnose. En wanneer nodig een vakkundige reparatie of onderhoudsbeurt. U kunt bij ons terecht voor alle reparaties en onderhoud aan alle merken auto’s en kleine bedrijfswagens. Zoals regulier onderhoud, airco controle en afvullen, APK en nog veel meer.

Bent u wellicht aan vervanging toe? Nieuw of gebruikt? Ook daarvoor bent u met een passend advies en persoonlijke begeleiding bij Auto Tenten aan het juiste adres. Uiteraard wordt uw auto rijklaar geleverd en bouwen wij accessoires, zoals een navigatiesysteem of handsfree telefonie-oplossing, graag voor u in. Bij levering krijgt u vanzelfsprekend een heldere uitleg over de werking van uw nieuwe auto. De service geeft voor u de doorslag. Kom eens een kijkje nemen en ervaar zelf het verschil!

Uitsluitend topkwaliteit
Speciaal voor u selecteren wij uitsluitend de beste kwaliteit auto’s tegen betaalbare prijzen. Nieuw en gebruikt, voor particulier of bedrijf. Wij helpen u graag met een passend advies en persoonlijke service bij de aanschaf van uw auto. Wilt u liever niet kopen maar leasen of huren? Dat is geen enkel probleem. Uw wens is onze uitdaging. Er staat altijd iemand voor u klaar.

Uw vakspecialisten

Coen Coen TentenCoen is de Eigenaar van Auto Tenten en tevens gediplomeerd eerste monteur.
Jaqueline Jaqueline TentenJaqueline heeft de opleiding VMBO en praktijk voor boekhouden gevolgd.
Edwin Edwin SirondeChef werkplaats
Opleiding:

  • 1e monteur
  • APK keurmeester
  • 1e auto elektricien
  • SCM alarm inbouw specialist
  • Technische kader functionaris
Leonie Leonie WoltersAdministratief medewerkster
Opleiding: VMBO
Zaterdagploeg Zaterdag teamOok voor de  zaterdag hebben we een enthousiast team bestaande uit Simon, Koen en Jasper welke alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren.